Live In Your Jelene, Play In Ours. - But I'D Rather Have A Bowl Of Jelene.

Hund och katt

Min lilla katt är så otroligt gullig! Hon är bäst. Den keligaste katt jag haft. Och hon är van vid hundar. Varje natt sover hon bredvid hunden i sängen. De ligger och slickar varandra i ansiktet. Och på dagarna springer brottas de. Och jag kan inte säga vem som vinner. Det är tur att det inte är på allvar, för då låg nog hunden risigast till. Vi har två hundar. Den hund som är kompis med katten är minst. Vår stora hund DojDoj blev attackerad av en honkatt med ungar borta hos grannen. Och det höll på att sluta riktigt illa. Honan hoppade upp på DojDojs nacke och klöste för allt hon hade och min svärson skrek på hjälp. För det var inte lätt att få bort katten. Det blev en del blessyrer på hunden men han klarade ögonen.